SELENA'S

SELENA'S Selena's Fresh Fast Food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selena's. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:08 Fucking lekkere pasta, sowieso beste van Spijkenisse. Heerlijke verse ingrediƫnten en de pasta is niet doorgekookt wat echt top is. Goede combinatie van ingrediƫnten
17 jun 2022 om 19:52 Pasta bolognese zonder veel vlees en amper groente. Wel veel saus.
17 jun 2022 om 15:35 Super lekker eten en zeer vriendelijke bezorgster!! Ik ga zeker nog een keer bestellen!!
16 jun 2022 om 19:43 2x pasta carbonara besteld, helaas proefde we tomatemsaus, weinig spekjes en daarnaast onderin het bakje een flinke scheut olie.
15 jun 2022 om 20:09 Zeer vriendelijke mensen. Lezen opmerkingen bij bestelling. Eten bezorgd binnen vermelde tijd en was nog goed op temperatuur.
1 jun 2022 om 21:45 Weinig garnalen.
1 jun 2022 om 19:07 Ondanks het lange wachten, heerlijk gegeten. Alles was ook nog lekker warm. Supervriendelijke bezorger!
1 jun 2022 om 14:43 Was weer heerlijk zoals altijd
25 mei 2022 om 20:50 Heerlijk gegeten, gewoon top kwaliteit zoals altijd! En vriendelijke bezorgster! Haar fooi dubbel waard! Wel jammer van de muesli die ik niet eet, maar komt goed. Tip: ze hebben het altijd druk want het eten is zo lekker dus ik bestel op tijd.
19 mei 2022 om 13:46 Eten is lekker, alleen jammer dat je altijd zo lang moet wachten tot ze bezorgen.